Olet täällä

Akustiikkaa...kuuluuko?

 

https://gallery.mailchimp.com/3879e4b5e5c8f660c12e55295/images/a72162a2-d9b2-4aa0-ae7d-ab803b04c93f.jpg

 

 

 

 

 

Länsimainoksen kuulumiset

 

Olet varmaan jo kuullut?

….Ympäristömelun aiheuttavat vaikutukset elämänlaatuun sekä työympäristöön ovat tutkitusti tärkeä osatekijä.

Tämän tuloksena arkkitehdit ja suunnittelijat ovat ottaneet luonnoksissa mukaan tämän elementin kuten myös rakentajat.

Länsimainos  tarjoaa laajan valikoiman erilaisia akustiikkaratkaisuja.

                                                          

Akustiikkalevyt toimivat volumetrisinä pintoina jotka absorboivat meluja, näitä elementtejä Länsimainos integroi myös dekoratiivisina ratkaisuina, yhdistäen sekä hyödyn sekä visuaalisen vaikutuksen.

Näitä ratkaisuja voi soveltaa monikäyttöisesti neuvotteluhuoneisiin, toimistoihin, ravintoloihin, kuntosalit, hallit, sairaalat…listaa voi jatkaa rajattomiin, vain mielikuvitus on rajana.

                                                   

Länsimainos tarjoaa laajan valikoiman värejä sekä yksilöllisiä tulostuksia kuten myös muotoon leikkausta.

Paneeleja voi käyttää katossa, väliseininä, seinisää, roikkoina…kaikesta näistä tarjoamme yksilöllisiä ratkaisuja jokaiselle kohteelle, suunnittelusta asennukseen.

Kun lähdetään suunnittelemaan akustisia ratkaisuja, ensimmäiseksi suoritetaan mittaus, on otettava huomioon akustiikkalevyjen asennuksessa että pintojen neliömäärän tulisi olla suhteessa ympäristöön, liiallinen määrä akustiikkapaneeleja voi luoda vaimentavan efektin jolloin puhe ei kuulu selkeästi ja liian vähän taasen ei tuo toivottua tulosta.

 

Akustiikkaratkaisuissa Länsimainos painottaa esteettisen näkökulman lisäksi myös käytännöllisiä ratkaisuja. Materiaali valitaan käyttökohteen mukaan - esim. urheiluhalleissa käytetään iskunkestävää pintaa, joka on myös mahdollista tulostaa. Keittiöissä valitaan kosteuden ja lian kestävää materiaalia. Yritysten neuvotteluhuoneissa voi esimerkiksi käyttää muotoonleikattuja elementtejä, logoja, tekstejä… Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat ja siksi Länsimainos, toteutusten lisäksi, myös neuvoo ja suunnittelee, jotta asiakkaan on helppo ostaa ”avaimet käteen” periaatteella; suunnittelusta toteutukseen.

Jos tämä kuulostaa hyvältä niin älä jää kuulolle ota meihin yhteyttä, kerromme lisää mielellämme.

Tässä vielä linkki verkkokauppaan

Kuulemisiin,

Puh. 0102290940

elido@elido.fi tai myynti@lansimainos.fi