Olet täällä

Helmikuun uutiskirje

 

 

Uutiskirje helmikuu 2019

Elidon kuulumiset tässä kirjeessä:

 

Murhamysteeri sai näkyvyyttä Elidosta   

 

Järvenpäässä on tapahtunut murha, joka näkyy ja kuuluu kaupungilla. Meillä ei ole tietoa tekijästä, mutta Järvenpää-talon ulkoseinän mainoslakanasta osaamme sanoa paljonkin – onhan se suunniteltu yhdessä Järvenpään Kulttuuri- ja tapahtumapalveluiden kanssa. Murhamysteeriin kuuluu myös abribus-kampanja, joka sekin suunniteltiin meillä Elidossa. 

Kun tarvitset näkyvyyttä tapahtumalle, tuotteelle tai muulle esiteltävälle asialle, meiltä löytyy apu. Soita tai laita viesti ja mietitään yhdessä näyttävät ratkaisut! 

 

Video näyttää uudenlaisia uria Espoossa 


Mitä yhteistä on rakennusinsinöörillä, varhaiskasvatuksen opettajalla ja ICT-erityisasiantuntijalla? He kaikki ovat mukana videolla, joka vahvistaa tehokkaalla tavalla mielikuvaa Espoosta houkuttelevana ja monipuolisena työnantajana. 

Espoon kaupunki toivoi aivan uudenlaisen, modernin ja dynaamisen työnantajavideon ja mehän teimme sellaisen. Katso lopputulos, jossa hyödynnetään kiiinnostavalla tavalla erikoisefektejä ja tieteiselokuvista tuttuja vivahteita: 

 

Alkuvuosi on ollut meillä melkoista videoiden aikaa! Viime uutiskirjeestä tuttu Espoon kaupunkikeskuksen Kake tähdittää jo toista lumista animaatiota. Käy katsomassa, miten mies Tapiolasta pysäköi kerrankin autonsa oikein.

 

Hyvää päivää
uudistuneesta Nettisivupalvelusta!  

 

Kun haussa on tehokas digitoimisto, vastaus on Elido. Uudistimme verkkopalvelujemme sivuston ja muutimme nimen vastaamaan entistä paremmin tehokkaita verkossa tapahtuvia toimiamme.

Nettisivupalvelu Elido palvelee nimensä mukaisesti kaikissa nettisivuihin ja verkko- ja digipalveluihin liittyvissä toiveissa ja tarpeissa: 

•    verkkosivut ja -kaupat
•    palveluportaalit
•    valintatyökalut
•    ajanvarausjärjestelmät
•    sähköiset lomakkeet
•    digijulkaisut
•    mobiilisovellukset
•    kuva- ja materiaalipankit
•    digimarkkinointi

•    muut verkko- ja digiratkaisut

Totta kai toteutamme kaiken käyttäjä-, hakukone- ja mobiiliystävällisesti. Koska olemme täyden palvelun markkinoinnin ja viestinnän toimisto, meiltä saa teknisen toteutuksen lisäksi kaiken suunnittelusta sisällöntuotantoon unohtamatta tehokasta digimarkkinointia.

Muistathan, että olemme myös Viestintäviraston virallinen verkkotunnusvälittäjä! Meiltä saa varattua kaikki fi-päätteiset verkkotunnukset sekä muut verkkotunnukset. 

Uudistuneen Nettisivupalvelun löydät täältä

 

Yksilöllisten pintaratkaisujen Innobrand Cover 

 

Innobrand Cover on korkealuokkainen pinnoituskalvo, jonka avulla kalusteisiin ja tiloihin saa helposti uuden ja näyttävän ilmeen. Uusi kalvomateriaali mahdollistaa yksilölliset ratkaisut kustannustehokkaasti ilman kallista kalusteiden uusimista.

Ovet, seinät, pöydät, lattiat – pinta kuin pinta, kuviovaihtoehtoja on kymmeniä! Innobrand Cover ei ainoastaan näytä vaan myös tuntuu halutulta materiaalilta, kuten marmorilta, nahkalta, metallilta tai vaikkapa puulta. 

Sertifioidut asentajamme asentavat tyylikkäät ja kestävät Innobrand Cover -pinnoituskalvot. Varaa aika suunnitteluun täältä

 

Näyttävää ja toimivaa asennettuna 

 

Se on asennuskysymys! Näin vakuuttavat Kari ja toinenkin Kari, Juho ja Tomi sekä Taru ja Susanna. Varmasti ja laadukkaasti tehty asennus viimeistelee näyttävät mainos- ja markkinointiratkaisut, kuten messuosastot, kaikenkokoiset (myös ne kaikkein isoimmat) kyltit ja mainoslakanat sekä autoteippaukset.

Ammattilaistemme joukko on siis täydentynyt ja toimissaan tehokas rakentaja-asentaja-tiimimme on nyt entistä tehokkaampi! Kuvaan saimme ikuistettua Kari H:n (vas.), Tarun, Juhon ja Tomin. 

Kysy lisää markkinoinnin kokonaispaketista, joka tarkoittaa hyvin suunniteltua, mallikkaasti toteutettua ja kestävästi asennettua - kaikki varmalla ammattitaidolla. Ota yhteyttä tehotiimiimme ja ryhdytään asennushommiin!    

Ps. Olemme käsistämme käteviä myös puurakentamista vaativissa asennuksissa. Lisäksi meiltä saat ohjausta materiaalien valintaan ja kysy myös ekologisia vaihtoehtoja! 

 

Materiaaliesittelyssä umpivinyyli
 

Umpivinyyli on kestävä ja laadukas materiaali näyttävään ulko- ja sisämainontaan. Umpivinyylistä syntyvät kaikenkokoiset banderollit ja bannerit, pienistä aina kymmenien neliöiden kokoisiin seinälakanoihin. Materiaali on palosuojattu ja väreille lupaamme erinomaisen säänkeston.
 
Ulkomainonnassa umpivinyyli on parhaimmillaan taustaa, kuten seinää tai aitaa, vasten. Sisällekin se sopii ja tästä on esimerkkinä Tähdet tähdet -tv-sarjan artistiloungen näyttävä seinälakana. 
 

Umpivinyyli toimii erinomaisesti myös väliaikaisessa käytössä, kuten esimerkiksi tehostamaan eduskuntavaaliehdokkaiden kampanjanäkyvyyttä. 

Viimeistelemme kaikki umpivinyylistä tehdyt työmme reunavahvikkeilla ja purjerenkailla. 

Jos umpivinyyli herättää kysymyksiä tai haluat, että ideoimme yhdessä lisää, soita, meilaa tai tule käymään! 

 
Elidolaiset toivottavat sinulle tuottavaa ja tehokasta helmikuuta!
elido.fi
Facebook
Instagram
 
 
Viestisi kaikki vaiheet, ideasta konkretiaan!
Elido – näytämme vahvuutenne! Elido on täyden palvelun mainos-, viestintä- ja digitoimisto, josta saat yhdessä tiivissä paketissa kaiken yrityksesi viestin kertomiseen. Elido Yrityspalveluihin kuuluvat myös Studiokuva Elido, markkinoijan verkkokauppa Ilmetys sekä mainosteippauksiin, -tulosteisiin ja -telineisiin erikoistunut Länsimainos. Elido Oy sai Kauppalehden myöntämät Menestyjät 2017 - ja Kasvuyritys 2017 -sertifikaatit, mikä kertoo siitä, että kuulumme sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman toimialamme parhaimmistoon.  
Osoitelähde: Elido Oy:n yhteydenpito-, uutiskirje- ja markkinointirekisteri.
Rekisteriseloste >>
Mikäli et sittenkään halua meiltä enää postia,
voit perua uutiskirjeen täältä.