Olet täällä

Innobrandista taksien määräyksen mukaiset hinnastot

Liikenne- ja viestintävirasto Traficom antoi 9.12.2019 määräyksen taksimatkasta matkustajalle ilmoitettavista tiedoista ja hintatietojen esilläpidosta. Määräys tuli voimaan 1.2.2020.

https://www.traficom.fi/fi/ajankohtaista/maarays-taksimatkasta-matkustajalle-ilmoitettavat-tiedot-ja-hintatietojen-esillapito

Määräyksellä yhtenäistetään aiempaa vaihtelevaa hintailmoituskäytäntöä ja halutaan siten tukea hinnoittelun ymmärrettävyyttä, selkeyttä ja havainnoitavuutta.

Hinta tai hinnanmääräytymisen perusteet on ilmoitettava matkustajalle ennen matkan alkua kirjallisesti siten, että ne ovat havainnoitavissa taksin ulkopuolelta.”

Hinnasto on esitettävä ajoneuvon oikeanpuoleisessa takasivuikkunassa, muualla ajoneuvon oikealla sivulla tai muutoin ajoneuvon oikealle sivulle näkyvässä paikassa siten, että se on matkustajan mahdollisimman helposti havaittavissa ajoneuvon ulkopuolelta. ”

Innobrandilta saat valmiilla pohjalla uudet määräyksen mukaiset hinnastot joko tarroina tai kätevinä magneettitarroina.

Käytä hyväksesi pakettitarjousta ja tilaa samalla käyntikortit tai muu mainosmateriaali. Nopeasti ja edullisesti. Pyydä tarjous!

Innobrand, suunnittelusta toteutukseen – kaikki kätevästi samasta paikasta!