Olet täällä

Kesäkuun uutiskirje

Uutiskirje kesäkuu 2018

Elidon kuulumiset tässä kirjeessä:

 

Uudet koneet tulostamiseen ja laminointiin 

 

Haluamme esitellä sinulle Elidon uusimmat vahvistukset! CWT Platinum tasolaminaattori ja Epson SC-S80600 suurkuvatulostin ovat saapuneet Espoon toimipisteeseemme.
 
Uusi laminointipöytä on upea – onhan se ainoa laatuaan koko Suomessa! Led-lamput valaisevat laminointipöydän läpi ja siksi meiltä onnistuu erinomaisesti myös pikkutarkka työskentely. Pneumatiikkapuhaltimen ansiosta laminointi sujuu pölyttömästi ja erittäin tasalaatuisesti. 

Suurenmoinen tapaus on myös uusi suurkuvatulostin. Näyttävien kuvien, suurkuvatulosteiden ja sisustustuotteiden tulostuslaatu on tarkempi ja kestävämpi kuin koskaan aikaisemmin. Viimeisimmän tekniikan mukaisten tulostuspäiden ja erityisen mustekoostumuksen ansiosta värit ja kirkkaus ovat erittäin korkealaatuiset –  myös upeat metallivärit! 
Meillä koneet ovat käynnissä koko kesän. Ota yhteyttä, niin ryhdytään tulostamaan ja laminoimaan.
 

A-Kruunussa asuu ilo ja elo 

 

Asumisen ilo ja elo näkyvät A-Kruunun uudistetulla verkkosivustolla. Toteutimme asiakkaallemme sivuston, jossa on uusi värimaailma, raikkaat kuvat ja monipuolinen sisältö.

Uusilla sivuilla huomioimme kaikki kävijäryhmät aina asuntoa etsivästä A-Kruunun kodeissa asuviin asukkaiisiin. Esimerkiksi asunnon hakemisen eri vaiheet ovat esillä selkeästi ja tyylikkäästi. Totta kai kaikki toimii eri näytöillä ja laitteilla. Tervetuloa, astu sisään A-Kruunun uusille sivuille.  

Kaipaako kotisivusi pientä ehostusta tai näyttävämpää uudistusta? Sen lisäksi, että modernit kotisivut näyttävät tuoreilta ja tyylikkäiltä, ne palvelevat entistä paremmin kohderyhmääsi ja lisäävät kävijöitä. Suunnittelemme ja toteutamme kaikki sivustotyöt asiakaslähtöisesti. Ota yhteyttä! 
 

Toivotamme tapahtumarikasta syksyä!

 

Huomio huomio syksyn ja loppuvuoden tapahtumiin! Ideointi ja suunnittelu kannattaa aloittaa viimeistään nyt. Onpa kyseessä seminaari, näyttely, messut tai muu tapahtuma, saat vetovoimaa, ideoita ja näyttävyyttä Elidon idearikkaalta tiimiltä. Laita meille viesti! 

Tässä kuvaterveiset toukokuisesta Food & Talk -seminaarista.Tulostimme ja asensimme teippaukset, jotka toivat mukavasti eloa ja ilmettä ruokavaikuttajien kaksipäiväiseen kohtaamiseen Clarion Hotel Helsingin tiloissa.

 

Food & Talk 2018 - teippaus: Länsimainos/Elido
Food & Talk 2018 - teippaus: Länsimainos/Elido
Food & Talk 2018 - teippaus: Länsimainos/Elido
Food & Talk 2018 - teippaus: Länsimainos/Elido
 

Tärkeät ja suojatut henkilötietosi

 
Paljon puhuttu GDPR eli EU:n yleinen tietosuoja-asetus on ollut voimassa lähes kuukauden. Yksityisyytesi on meille tärkeää ja pidämme hyvää huolta henkilötiedoistasi samalla tavalla kuin tähänkin asti. Voit tutustua uutiskirjeemme päivitettyyn rekisteri- ja tietosuojaselosteeseen täällä
 

Kesäaikaa Elidossa

 

On kesä ja aurinko ja koko aurinkoisen kesän palveleva Elido. Olemme porrastaneet kesälomamme niin, että meihin kannattaa olla yhteydessä yllättävissäkin mainos- ja markkinointitarpeissa. Tavoitat meidät puhelimitse p. 010 666 9910/Elido Kerava ja p. 010 2290 940/Länsimainos Espoo. Tai lähetä sähköpostia osoitteeseen elido@elido.fi tai myynti@lansimainos.fi.

Mitä sinä pieni vihreä hahmo oikein teet siellä? Löydät vastauksen, kun katsot toteuttamamme animoidun logovideon. (Totta, me teemme tällaisiakin!) 
Aurinkoista kesää toivottaa koko Elidon ja Länsimainoksen väki! 
Elido
Blog
Ilmetys - markkinoijan verkkokauppa
 
 
Viestisi kaikki vaiheet, ideasta konkretiaan!
Elido – näytämme vahvuutenne! Elido on täyden palvelun mainos-, viestintä- ja digitoimisto, josta saat yhdessä tiivissä paketissa kaiken yrityksesi viestin kertomiseen. Elido Yrityspalveluihin kuuluvat myös Studiokuva Elido, markkinoijan verkkokauppa Ilmetys sekä mainosteippauksiin, -tulosteisiin ja -telineisiin erikoistunut Länsimainos. Elido Oy sai Kauppalehden myöntämät Menestyjät 2017 - ja Kasvuyritys 2017 -sertifikaatit, mikä kertoo siitä, että kuulumme sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman toimialamme parhaimmistoon.  
Osoitelähde: Elido Oy:n yhteydenpito-, uutiskirje- ja markkinointirekisteri.
Rekisteriseloste >>
Mikäli et sittenkään halua meiltä enää postia,
voit perua uutiskirjeen täältä.