Olet täällä

Maaliskuun uutiskirje

Uutiskirje maaliskuu 2019

Elidon kuulumiset maaliskuun kirjeessä:

 

Aineistopankista apu materiaalien hallintaan 
 

Keskitä materiaalit, sisällöt ja aineistot yhteen paikkaan, aineistopankkiin.
Näin säästät aikaa ja saat tehoa tekemiseen.

Tallenna, säilytä, etsi, jaa:
 

•    ohjeet
•    asiakirjat
•    tuotetiedot
•    esitteet ja oppaat
•    mainos- ja markkinointimateriaalit 
•    kuvaa
•    ääntä
•    videota    
•    muut tiedostot ja aineistot 

Me Elidossa räätälöimme aineistopankin yrityksesi tai yhteisösi tarpeiden ja ilmeen mukaiseksi. Aineistopankkiin lisätyt aineistot ja dokumentit voivat olla kenen tahansa ladattavana tai ne voi tallentaa salasanan taakse asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden tai muiden ryhmien käyttöön. Hyödynnä aineistopankin mahdollisuudet myös yrityksen sisäisessä toiminnassa! 

Viimeksi toteutimme aineistopankin Helsingin kaupungin asuntotuotannon
ja heidän asiakkaidensa eli asunnon ostajien käyttöön. 
Asuntotuotannosta kerrotaan, että dokumenttien hallinta on helpottunut ja sähköpostiliikenne on vähentynyt huomattavasti. Myös asunnon ostajat ovat tyytyväisiä, koska he saavat ladattua kaiken tarvittavan tiedon yhdestä paikasta. 

Kerromme mielellämme lisää aineistopankin hyödyistä ja käytännön toteutuksesta. Saat lisätietoja sähköpostilla osoitteesta elido@elido.fi tai jätä viesti lomakkeella.
 

Kuvat näyttävät kalsiumin ja proteiinin lähteet 


Mistä saa hyvin kalsiumia ja proteiinia? Sen kertoo ja näyttää Maito ja Terveys ry:n esite.

Nyt oli aika päivittää asiakkaamme yksi suosituimmista esitteistä. Se sai meillä pirteän ulkoasun ja havainnolliset kuvat, joiden avulla on helppo valita itselle sopivat kalsiumin ja proteiinin lähteet. 

Tiesithän, että meillä on käytössä studio, keittiö ja kokki – tuloksena on varmasti herkulliset ruokakuvat! 

Studiokuva Elidossa kuvaamme ja työstämme laadukkaat valokuvat, jotka sopivat täydellisesti esitteisiin ja muihin painotuotteisiin, verkkoon, digijulkaisuihin, tauluihin tai vaikkapa akustiikkalevyihin.

Pieni tai suuri kuvaustoive, ota epäröimättä yhteyttä! Laita meille sähköpostia studiokuva@elido.fi tai soita 010 666 9913. 

 

Kampanjamateriaaleja moneen käyttöön  


Elidossa on pitänyt viime aikoina mukavasti säpinää, kun olemme toteuttaneet vaaliehdokkaille monenlaisia materiaaleja tehokkaaseen kampanjointiin. 

Hyvä esimerkki on Keravan keskustaan auennut vaalikahvila, joka erottuu edukseen raikkaan ilmeen ansiosta. Myös ikkunateippaukset herättävät mukavasti huomiota. Sisällä kahvilassa on vaalikampanjaa tukevia kampanjailmeen mukaisia tuotteita, kuten mm. viscomista valmistetut muotoonleikatut kaksoisolennot ehdokkaasta.


Totta kai olemme suunnitelleet ja toteuttaneet myös perinteisempää mainontaa, kuten lukuisia lehti-ilmoituksia, esitteitä, A-telineitä ja vaalikylttejä, banderolleja sekä mainontaa busseihin ja metroasemille. Sähköisiäkin olemme: meillä on syntynyt mainontaa verkkoon, televisioon ja kauppakeskusten diginäyttöihin. 

Kampanja kuin kampanja, kun kaikki hoidetaan samassa paikassa, ilme pysyy yhtenäisenä kaikissa materiaaleissa. 

Ota yhteys tehotiimiimme ja tehdään yhdessä näkyvää! 

 

Uusi video kertoo sairaanhoitajan työstä Espoossa
 

Espoon kaupunki on monipuolinen työnantaja, joka tarjoaa eri alojen ammattilaisille töitä. Espoon rekrytointipalvelujen toiveena oli uudet ammatteja esittelevät videot, joissa tulee uudenlaisella ja mielenkiintoisella tavalla esille sanoma "Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo".

Ideoimme ja toteutimme videoita, joissa työntekijät kertovat työstään kaupungin palveluksessa. Katso, mitä sairaanhoitajalla on kerrottavaa työstään ja työnantajastaan. 

Sairaanhoitaja on hoitotyön ammattilainen. Uudella ammattivideolla sairaanhoitaja kertoo työstään Espoon kaupungilla. 

Liikkuva näyttää tehokkaasti ja kiinnostavalla tavalla yrityksen tai yhteisön työntekijöiden tai vaikkapa asiantuntijoiden vahvuudet. Samalla luot myönteistä työnantajamielikuvaa. 

Laita viesti ja ryhdytään ideoimaan teille videota

 

Materiaaliesittelyssä re-board

Monikäyttöinen on loistava sana kuvaamaan re-boardia!

Se on erinomainen materiaali erilaisiin tapahtuma- ja myymälämarkkinoinnin toteutuksiin. Erityisen kennorakenteen ansiosta re-board on hyvin kevyt mutta samalla erittäin kestävä.

Tästä materiaalista syntyvät niin tuolit, tiskit, hyllyt, seinämät kuin myös erilaiset eläin-, ihmis- ja muut hahmot. 

Lopputulos on helppo kuljettaa, koota, irrottaa ja varastoida.  

Monien mahdollisuuksien materiaali on omiaan muotoonleikattuna ja pintaan voi tulostaa haluttuja värejä, kuvia ja kuvioita. 
 

Toteutukset on mahdollista viimeistellä reunanauhoilla. Meiltä saat myös muut re-boardin kanssa yhteensopivat tarvikkeet, kuten saranalistat, muovikulmat ja -koukut. 

Re-board on myös ympäristöystävällinen valinta, koska valmistuksessa on käytetty kierrätyskuitua. Hiilijalanjälki on pieni, ja käytön jälkeen tuotteen voi kierrättää. 

Meillä syntyvät erikoisemmatkin toteutukset messu- ja myymäläkalusteiksi kuin myös muihin tarpeisiin. Ideoidaan yhdessä lisää - soita, meilaa tai tule käymään! 

 
Elidolaiset toivottavat sinulle monimuotoista maaliskuuta!
elido.fi
Facebook
Instagram
 
 
Viestisi kaikki vaiheet, ideasta konkretiaan!
Elido – näytämme vahvuutenne! Elido on täyden palvelun mainos-, viestintä- ja digitoimisto, josta saat yhdessä tiivissä paketissa kaiken yrityksesi viestin kertomiseen. Elido Yrityspalveluihin kuuluvat myös Studiokuva Elido, markkinoijan verkkokauppa Ilmetys sekä mainosteippauksiin, -tulosteisiin ja -telineisiin erikoistunut Länsimainos. Elido Oy sai Kauppalehden myöntämät Menestyjät 2017 - ja Kasvuyritys 2017 -sertifikaatit, mikä kertoo siitä, että kuulumme sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman toimialamme parhaimmistoon.  
Osoitelähde: Elido Oy:n yhteydenpito-, uutiskirje- ja markkinointirekisteri.
Rekisteriseloste >>
Mikäli et sittenkään halua meiltä enää postia,
voit perua uutiskirjeen täältä.