Olet täällä

Vaalinäkyvyyttä Länsimainoksesta

Kampanja-aika on meneillään, kuntavaaliehdokkailla nimittäin. Kuntavaaleissa 2017 ehdokkaana olevilla on nyt uusi väylä tehostaa kampanjointiaan. Länsimainos ja markkinoinnin suunnittelutoimisto Elido ovat  julkaisseet tilauskanavan, josta voi tilata tuotteita ja paketteja tehokkaampaan vaalinäkyvyyteen.

Tuotevalikoima on kattava aina postikorteista ja laminoiduista ulkojulisteista ehdokkaan itsensä kokoisiin pahvisiin kaksoisolentoihin. Ehdokas voi tilata yksittäisiä kampanjatuotteita tai valita sopivia kokonaisuuksia valmista kampanjapaketeista. Tokihan paketit onnistuvat myös tilaajien omien toiveiden mukaisesti. Tuotteet toteutetaan ehdokkaan edustaman puolueen vären ja tunnuksin.

Oletko ehdokas, mutta oma kuva ei ole kummoinen? Eipä hätää. Elidon studiossa Keravalla onnistuu edustavien kampanjakuvien ikuistaminen.                        

Tervetuloa tutustumaan vaalinäkyvyyttä tuotteisiin ja kampanjapaketteihin. Kuntavaalit 2017 -tilauskanavan löydät täältä.

 

Vaaliehdokkaan kampanjapaketit ennakkohintaan

 

PST!

Kun tuotteet tilaa ajoissa, jää aikaa keskittyä henkilökohtaiseen vaalityöhön. Tilauskanavan etusivulla raksuttaa kello, joka näyttää jäljellä olevan ajan ennakkoäänestyksen alkamiseen.

 

Tärkeitä päivämääriä:

- kuntavaalien ehdokashakemukset jätettävä viimeistään tiistaina 28.2.2017

- ehdokkaiden äänestysnumeroiden vahvistaminen torstaina 9.3.2017

- ennakkoäänestys kotimaassa 29.3. - 4.4.2017

- ennakkoäänestys ulkomailla 29.3. - 1.4.2017

- varsinainen kuntavaalipäivä sunnuntaina 9.4.2017