Palvelut

Suunnittelupalvelu / konsultointi

Suunnittelemme tarvittaessa kaikki tuottamamme tuotteet, logoista suurkuva-aineistojen valmistukseen. Toimitamme jokaisesta suunnittelemastamme aineistosta asiakkaalle layout-kuvan ennen valmistusta.

Tarvittaessa suunnittelemme myös muut tarvitsemasi mainokset. Meillä on omat graafisen alan ammattilaiset, jotka voivat suunnitella kaiken tarvitsemasi logosta koko yritysilmeeseen.


Kysy lisää suunnittelupalvelusta >

Valmistus / tuotanto

Tulostamme suurkuvat, tarrat, bannerit, banderollit, julisteet yms. Leikkaamme tasoleikkurilla muotoon tarrakirjaimet, kuviot ja logot.

Käytössämme laadukkaat tulostimet ja isot tasokoneet ja tehokas tasolaminaattori, joilla tulostamme ja tuotamme todella suuria, laadukkaita kuvia suoraan kaikille pinnoille mm. levyille, alumiinille, lasille, sekä leikkaamme muotoon kaikkiin mainostarpeisiin kuten messurakentaminen, myymälämainonta, ulko- ja sisämainonta.

Valmistamme myös sisustustusmateriaalit omilla kuvilla kuten kankaat, tapetit, akustiikkalevyt ja –taulut.
 

Pyydä tarjous >

Asennuspalvelu

Asennamme halutessasi kaikki valmistamamme tuotteet.

Asentaminen vaatii työtapojen ja materiaalintuntemusta, sopivat koneet ja laitteet - ja aikaa. Kun tilaat meiltä myös asentamisen, voit itse keskittyä muihin töihisi. Asennusaikataulusta sovitaan aina etukäteen. 
Asennamme kaikki valmistamamme kyltit ja opasteet, teippaukset aina ammattitaitoisesti. 

Meidän osaamista on myös kaikenlainen rakentaminen eli isotkin kylttitelineet, messuosastot ja asennamme myös kerrostalon seinänkokoiset banderollit ja nostamme mainokset vaikka torninosturiin. Rakennusalan ammattilaisemme löytävät varmasti ratkaisut mahdolliset tuulikuormat huomioiden.

Pyydä pakettitarjous >