Tarinamme

Huimaavan värikäs historiamme alkaa jo vuodesta 1990.

Ysärin lapsi

Samoihin aikoihin kun Super Mario Bros. 3 -videopeli julkaistiin Nintendo-pelikonsolille, käynnistyi toimintamme Espoon Suomalaistentiellä. Tarjotut palvelut ja myynninedistämisen ratkaisut tuotettiin samalla periaatteella kuin tänäänkin, suunnittelusta toteutukseen. Mainosteippauksia ja -telineitä, julisteita sekä mainospressuja. Myös valomainokset ja somistusmateriaalit olivat omassa roolissaan.

24. huhtikuuta 1990 – Avaruussukkula Discovery asetti Hubble-avaruusteleskoopin kiertoradalle ja tuolloin myös me pyrimme seuraamaan alan kehitystä ja soveltamaan sitä omassa työssämme takaamalla asiakkaillemme parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Hiace

Milleniumin lähestyessä

1998, kun Nokian Zippo-puhelin julkaistiin, oli siinä sisäinen antenni, eikä se kelvannut Amerikan markkinoille. Me puolestamme paiskimme töitä – olimme erikoistuneet tarratuotteisiin, väritulosteisiin ja somistuksiin. Meillä on hyvä työnjälki, joustavat toimitukset ja asennukset, monipuoliset tuotteet ja alan kattava osaaminen.

Vuoden 2015 alusta saakka olemme olleet osa Elido Yrityspalveluita

Tänään kauttamme saat saman katon alta mm. kaiken tämän: Markkinoinnin ja mainonnan suunnittelun ja toteutuksen, kuten sisällöntuotannon, visuaaliset ilmeet, nettisivut, verkkokaupat, portaalit, digitaalisen näyttöviestinnän sisä- ja ulkotiloissa, messunäkyvyyden, 3D-kuvat, valokuvat, animaatiot, videot, suurkuvat, ikkuna- ja autoteippaukset, veneteippaukset, myymälämateriaalit, somisteet, opasteet, magneettituotteet, turvallisuustuotteet, sisustuskalvot, tarrat, teipit, kyltit, banderollit, pisarasuojat, mainostelineet, kylttiteilineiden rakennevalmistuksen ja asennukset. Meille mahdoton ja mahdollisuus, joten pyrimme välttämään ei-sanaa ja olemme aina tavoitettavissa. 

Tutustu sivustoomme, se kertoo enemmän kuin tuhat sanaa ja silti paljon jää myös kertomatta.

NY
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.