Yritys

LÖYDÄT MEIDÄT ESPOON JUVANMALMILTA!
Katso yhteystiedot ja ota yhteyttä >>

 

Painotalo Innobrand (ent. Länsimainos) – lähes 30 vuotta alalla
Olemme nähneet huikean kehityksen, mikä alalla on tapahtunut. Otamme kaikessa ottamaan huomioon asiakkaan tarpeet ja ympäristöarvot. Pyrimme myös mahdollisuuksien mukaan käyttämään ympäristöystävällisiä materiaaleja, ja toivomme myös asiakkaittemme arvostavan samoja arvoja.

Painotalo Innobrand on osa Elido Yrityspalveluita
 

Elido Yrityspalvelut – viestisi kaikki vaiheet, ideasta konkretiaan.
Elido Oy on kokonaisvaltainen kommunikaatiotoimisto: saat yhdessä paketissa kaiken, mitä tarvitset viestisi perille menemiseen: yritysilmeet, verkkosivut, verkkokaupat, valokuvaukset, videot ja animaatiot sekä kaikki painotuotteet.

Lyhyesti: viestisi hallinta suunnittelusta asennukseen, ideasta konkretiaan.
Näytämme vahvuutenne. Tutustu Elidoon >>

 

ELIDO OY - Yhteystiedot, Y-tunnus ja asiakirjat - Kauppalehden Yrityshaku

Kasvajat 2019, Elido Oy:n liikevaihdon keskimääräinen vuosittainen kasvu on ylittänyt päätoimialan keskitason vähintään kymmenellä prosenttiyksiköllä viimeisten kolmen mittausvuoden aikana. Liikevaihto on kasvussa myös tuoreimpana mittausvuonna. Sertifikaatti on Kauppalehti Oy:n myöntämä.

Menestyjät 2018, Elido Oy kuuluu taloudellisen suorituskykynsä perusteella sekä koko maan että oman toimialansa parhaimmistoon Kauppalehti Oy:n menestyjäluokituksessa.

Suomen Vahvimmat

Kesäkuussa 2017 Elido Oy sai Bisnode Oy:n myöntämän AA-luottoluokituksen, joka on merkki erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista.